2012. július 19., csütörtök

Paradicsomos tonhalas tészta

Vasárnapi ebédre készültünk, de nem volt itthon semmi, és már nagyon éhesek voltunk.Egy könnyed, gyors tészta ételre vágytunk. Ez lett belőle. Szerencsére volt itthon friss paradicsom, és bazsalikom is, ettől lett igazán finom.

Hozzávalók:

- 500 g tészta
- két konzerv tonhal
-4 friss paradicsom (ha nincs szezonja, akkor konzerves)
- 1 vöröshagyma
- 2 fej fokhagyma
- só, bors
- friss bazsalikom

A tésztát sós vízben kifőzzük. A hagymát és  a paradicsomot apró darabokra vágjuk. A hagymát olajon megpirítjuk, utána jöhet bele a paradicsom. Mikor a paradicsom kieresztette a levét jöhet bele a tonhal és a fűszerek. Tésztával tálaljuk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése